Byta golvbrunn, toalettstol & takdusch i Vallentuna & Brottby

När det är dags att renovera badrummet är det viktigt att se till att alla VVS-installationer är i toppskick. Vi är VVS-företaget i Brottby som kan hjälpa dig med installationer av bland annat golvbrunnar, toalettstolar och takduschar.

Byten av golvbrunn där allt ingår

Golvbrunnen är en viktig del av badrummets avloppssystem och det är viktigt att se till att den fungerar som den ska. Om vattnet inte rinner bort ordentligt kan det leda till fuktproblem och till och med mögelbildning. Vi hjälper dig med bytet, inklusive bilning och återställning.

Byten av toalettstol i Stockholm & Roslagen

Toalettstolen och takduschen är såklart en centrala delar av badrummets funktion och design. Det finns olika typer av toalettstolar, inklusive vägghängda och vanliga modeller. Om din toalettstol eller takdusch inte fungerar som den ska, eller om du helt enkelt vill byta ut någon av dem den för att förnya ditt badrum så hjälper vi dig.

Din VVS-entreprenör i Brottby med närområde

Vi hjälper till med stora och små projekt inom VVS i Brottbytrakten. Våra kunder är bland annat fastighetsägare, villaägare, bostadsrättsföreningar och företag. Dessa finns i till exempel Kumla, Ekskogen, Broby, Karby och Åkersberga.

Vi ger dig en offert utan kostnad

Kontakta oss idag för mer information om hur vi kan hjälpa dig att förnya ditt badrum eller våtrum och få en gratis offert.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *