Installera eller byta blandare & köksblandare i Vallentuna & Brottby

Ibland kan en blandare behöva bytas ut eller installeras på grund av ålder eller skador, ibland för att bättre stämma in med stilen i ett nyrenoverat kök eller badrum. Vi kan hjälpa dig med bytet från leverans till färdig installation.

Välj rätt blandare för dina behov

Det är viktigt att välja rätt blandare för att se till att den passar dina önskemål både sett till estetik och funktion. Vi hjälper dig, om du vill, att välja blandare baserat på dina preferenser och budget. Vi erbjuder allt från tvättställsblandare och badrumskranar till duschblandare och badkarsblandare.

Installation av nya blandare

Vi ser till att allt installeras enligt tillverkarens instruktioner och att den slutförda installationen uppfyller alla kvalitetsstandarder. Vi erbjuder såklart garanti för alla VVS-tjänster vi utför.

Du kan få vår professionella hjälp i Stockholm & Roslagen

Vi hjälper kunder i till exempel Rävsta, Norrdal, Kumla, Ekskogen och Vallentuna.

Kontakta oss för professionell VVS-service i Vallentuna & Brottby

Om du behöver installera eller byta ut en blandare eller köksblandare i Brottby, kontakta oss. Konsultation med oss är kostnadsfri, liksom den offert vi kan ge dig. Är det så att du vill ha hjälp i din bostad så kan du ha rätt till ROT-avdraget, vi hjälper dig i sådana fall med detta.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *