Installera eller byta diskmaskin, tvättmaskin & vitvaror i Vallentuna & Brottby

Vi är ett VVS-företag hemmahörande i Brottby med lång erfarenhet av vitvaruinstallationer och andra tjänster inom VVS. Vi står redo att hjälpa dig i Brottby med omnejd med att installera eller byta ut vitvaror på ett säkert och professionellt sätt.

Hjälp med bytet – hela vägen

Vårt kunniga team hjälper dig med allt från planering och val av vitvaror till installation och driftsättning. Vi har kunskap om olika märken och modeller av vitvaror, så oavsett vilken typ av maskin du vill installera eller byta ut, kan vi hjälpa dig.

Dags att renovera tvättstugan eller badrummet?

Vi kan hjälpa dig att renovera tvättstugor, badrum och andra våtrum. Vi utför allt från enklare reparationer och byten av kranar och rör, till mer omfattande arbeten som tätskiktsarbeten och kompletta helrenoveringar.

VVS-service med kundfokus i Stockholm & Roslagen

Vi tar hand om dina behov inom VVS i bland annat Brottby, Angarn, Rävsta, Ösby eller Norrdal. Stora eller små jobb spelar ingen roll, vi tar uppdrag från till exempel företags- och privatkunder såväl som bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.

Hör av dig för en kostnadsfri offert

Kontakta oss för en kostnadsfri offert och låt oss hjälpa dig vid nästa installation eller renovering. Vi är ett företag vars tjänster berättigar till ROT-avdrag.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *