Installera eller byta vattenpump eller värmepump i Vallentuna & Brottby

Vi hjälper vi dig med installationer eller byten av vatten- och värmepumpar. Vi installerar olika typer av värmepumpar, som exempelvis luft/vattenvärmepump, bergvärmepump, sjövärmepump och jordvärmepump. Vi ger dig heltäckande lösningar till fastpris för alla typer av installationer och byten.

Hjälp med bytet från start till mål

Vi hjälper dig att välja den pump som passar ditt hem och din budget bäst. Vi tar också hand om allt som behövs för installationen, från rörmokeri till elinstallation och eventuell bortforsling av den gamla pumpen. Vi kan även ge dig råd och tips kring underhåll och drift. För dig som har pool eller solpaneler kan vi även hjälpa till med installation av poolvärmepump eller solvärmepump.

Din specialist på vatten- och värmepumpar i Stockholm & Roslagen

Våra uppdragsgivare finns i Brottby, men också i området däromrking i till exempek Ekskogen, Gröndal, Lövhamra, Karby och Åkersberga. Alla kunder är välkomna: fastighetsägare, företags- och privatkunder och bostadsrättsföreningar.

Kontakta oss – få prisförslag

Kontakta oss för en kostnadsfri offert så hjälper vi dig med installationen eller bytet av din vattenpump eller värmepump. Byten av de nämnda typerna av pumpar ger rätt till ROT-avdrag om arbetet utförs i en bostad du är folkbokförd i och äger.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *