Relining av rörledningar & renovering avloppsrör i Vallentuna & Brottby

Om du upplever problem med ditt avloppssystem kan en relining vara vad som behövs för att lösa problemen. Vi är ett VVS-företag som erbjuder professionell relining och andra renoveringstjänster för avloppsstammar i Brottby med omnejd.

Relining för att reparera rörledningar

Relining är en modern teknik för avloppsrenoveringar som kan reparera rörledningar på ett kostnadseffektivt sätt utan att de behöver bytas ut. Genom att använda rörinfodring skapar vi en ny insida i befintliga rör som har skadats av korrosion, rost, sprickor eller avlagringar.

Renovering av avloppsrör för att öka livslängden

Om dina avloppsrör är gamla och behöver bytas ut kan en renovering vara det bästa alternativet. Vårt team av experter kan erbjuda en omfattande avloppsrenoveringstjänst för att säkerställa att dina avloppsrör fungerar optimalt

En välrenommerad VVS-firma för kunder i Stockholm & Roslagen

Vi utför relining och avloppsrenoveringar i fastigheter som villor, kontorsfastigheter, hyreshus, kontorsfastigheter och många andra. Vi har utför relining och annan VVS-service åt kunder i till exempel Angarn, Gröndal, Norrdal, Karby och Lövhamra.

Hör av dig och få en kostnadseffektiv lösning på dina avloppsproblem

Du är välkommen att kontakta oss för att boka tid för en kostnadsfri besiktning av din avloppsstam. Efteråt får du en gratis offert.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *