Stambyte & stamrenovering i Vallentuna & Brottby

Om det är dags att byta avloppsstam eller genomföra en stamrenovering kan vi hjälpa dig. Vi är en erfaren och pålitlig VVS-firma som kan utföra arbetet på ett professionellt sätt.

Smidiga och kostnadseffektiva stambyten

Om dina avloppsstammar är gamla och slitna kan det vara dags att byta ut dem. Vi på vår VVS-firma har lång erfarenhet av att byta stammar och kan hjälpa dig med allt från planering till genomförande av arbetet. Du kan boka oss för att genomföra en kostnadsfri besiktning där vi tar reda på exakt vad som behöver göras för att avloppsstammen ska vara i optimalt skick.

Stamrenovering – när enskilda delar av avloppet behöver bytas ut

Om dina stammar behöver renoveras kan vi hjälpa dig med det också. Vi genomför stamrenovering på ett noggrant sätt för att säkerställa att avloppssystemet fungerar som det ska.

Din VVS-firma i  i Stockholm & Roslagen

Vi renoverar och byter ut avloppsstammar i alla typer av fastigheter inkluderat hyreshus, sommarstugor, kontorsfastigheter och villor. Du kan få vår professionella hjälp i till exempel Gunsarby, Åkersberga, Broby, Karby och Rävsta.

Hör av dig så får du hjälp från start till mål

Sammanfattningsvis, om du behöver hjälp med stambyte, stamrenovering eller reparation av rörledningar i Brottbyområdet, kontakta oss på vår VVS-firma. Vi ger dig en offert helt utan kostnad.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *