Stamspolning & spola avlopp med högtrycksspolning i Vallentuna & Brottby

Har du problem med stopp i avloppet? Då kan en högtrycksspolning av avloppsrören vara lösningen på problemen. Vi erbjuder professionell stamspolning och högtrycksspolning av avloppsstammar.

Stamspolning för rengöring av avloppsstammar

Med stamspolning kan vi effektivt rengöra avloppsrören i en fastighet. Vi använder en spolmaskin som spolar vatten av högt tryck genom rören vilket tar bort eventuella blockeringar. Stamspolning är en utmärkt lösning för att hålla ett avloppssystem i gott skick. Även om fastigheten inte drabbats av stopp i avloppet är det en bra idé att genomföra stamspolning som en del av regelbundet underhåll.

Rörfilmning för att upptäcka problem

För att upptäcka eventuella problem som inte syns med blotta ögat, använder vi rörfilmning. Med denna metod kan vi undersöka insidan av rören och upptäcka eventuella blockeringar, sprickor eller andra skador på rören. Därefter kan vi rekommendera en lämplig lösning för att åtgärda problemen.

En mångsidig VVS-expert för kunder i Stockholm & Roslagen

Vi jobbar för både privat- och företagskunder såväl som bostadsrättsföreningar i till exempel Karby, Åkersberga, Gröndal, Kumla och Norrdal.

Du är välkommen att kontakta oss för en gratis offert

Om du behöver hjälp med stamspolning eller rörfilmning i Brottby, tveka inte att kontakta oss för att få en gratis offert.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *