Stopp i avlopp & avloppsrensning i Vallentuna & Brottby

Att uppleva stopp i avloppet kan vara något av en mardröm. Om du har en fastighet någonstans i Brottbyområdet och har drabbats av avloppsproblem kan du kontakta oss. Vi erbjuder effektiva lösningar för att rengöra avloppsrören och återställa normal avloppsfunktion.

Stamspolning för att åtgärda akuta stopp

Om det finns en blockering i avloppssystemet, är stamspolning ett effektivt sätt att lösa problemet. Vi på vår VVS-firma har utrustning för att stamspola avloppssystemet med hjälp av högtrycksspolning. Genom stamspolning rensar vi bort blockeringar och garanterar att avloppssystemet fungerar som det ska. Vid behov kan vi också ta hand om stopp i avloppet på mekanisk väg.

Rörfilmning för att diagnosticera problem

Ibland kan en blockeringar i avloppet bero till exempel på sprickor eller skador i rörsystemet. I dessa fall är rörfilmning det bästa sättet att hitta och identifiera problemet. Om avloppsstammen i din fastighet drabbats av återkommande stopp hjälper vi dig hitta problemet.

Ring oss för att få hjälp snabbt i Stockholm & Roslagen

Kontakta oss via telefon för en snabb och effektiv lösning på dina avloppsproblem i till exempel Gröndal, Ösby, Kumla, Ekskogen eller Broby. Behöver du hjälp med att åtgärda stopp i avloppet i din bostad, och du äger den själv, är det värt att nämna att du kan använda ROT-avdraget för att sänka kostnaden för vår service.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *