Våtrumsrenovering: Badrum, WC, tvättstuga, relax/spa/bastu i Vallentuna & Brottby

Vi kan hjälpa dig med alla typer av våtrumsrenoveringar. Oavsett om du vill bygga ett badrum från grunden eller renovera ditt befintliga badrum, wc eller tvättstuga så hjälper vi dig med allt från planering till färdigställande.

Totalrenovering av badrum – en komplett VVS-entreprenör för ditt renoveringsprojekt

Eftersom vi har kompetens både inom bygg och VVS hjälper vi dig med allt från rörmokeri och elinstallationer till helkakling och vattenburen golvvärme. Med oss som byggentreprenör får du ett badrum eller en tvättstuga som passar dina behov och önskemål.

Relaxavdelningar och hemmaspa från grunden

För dig som vill ha en spaupplevelse hemma kan vi hjälpa till med att bygga en relaxavdelning eller ett hemmaspa med bastu och jacuzzi. Vi har stor erfarenhet av att bygga spaavdelningar och ser till att allt blir utfört på ett professionellt sätt.

Bygg, renoveringar och VVS-entreprenad i Stockholm & Roslagen

Vi hjälper allt från fastighetsägare och bostadsrättsföreningar till privat- och företagskunder. Vi är verksamma i bland annat Gunsarby, Ekskogen, Broby, Karby och Rävsta.

Prata renovering med oss

Kontakta oss för en kostnadsfri offert så hjälper vi dig med din nästa våtrumsrenovering. Har du möjligheten att dra nytta av ROT-avdraget så tar vi hand om din ansökning.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *